Personlig sparring
  • Personlig sparring
  • Bestyrelsessparring
  • Foredrag & workshops

Mennesker i bevægelse

Fra teori til praktiske handlinger

Personlig sparring


”En klog mand skaber flere muligheder, end han (M/K) møder! – sagt af Francis Bacon, kunstner og filosof.

 

Som din personlige sparringspartner indleder vi en proces og et ’partnerskab’ med en respektfuld og nærværende kommunikation, hvis formål er at skabe ledelse med gode vaner, der udvider dit ledelsesrum f.eks. omkring:


  • Din virksomheds strategiske- og forretningsmæssige udvikling
  • Dine personlige ressourcer – faglige og menneskelige
  • Dine relationer til omverdenen og deltagelse i netværk


Min sparring bygger på FEEL IT princippet, dvs. Fortrolighed, Engagement, Empati og Læring gennem Involvering og Tillid.


Kort og godt:

Hvad enten vi vil det eller ej, så lever vi i en verden, hvor alting skal gå hurtigere, bedre og mere kreativt - og samtidig skal vi være mere effektive. For at imødekomme disse krav handler det i en høj grad om selvindsigt og handling. Denne proces kan de fleste ikke håndtere alene – det skal man have hjælp til. Det er her din personlige sparringspartner kommer ind i billedet.


Værktøjskassen:

Som din personlige sparringspartner råder jeg, som supplement til mine mange års erfaringer som virksomhedsrådgiver, over en lang række certificerede værktøjer f.eks. BMC Business Model Canvass, Situationsbestemt Ledelse SL II, LederskabsProfil, Stresshåndtering Profil, DISK Person Faktor Profil, m.fl.

 

© Copyright 2020. All Rights Reserved.